Trabasack art.nr:  10100-11, -111, -12, -121, -13
 Kombinerade väskor och knäbord  
Trabasack är en serie väskor lämpliga för t.ex bärbara datorer, surfplattor samtalsapparater och mycket annat. Trabasack är utformade för att användas som ett stadigt bord att placera i knät. Undersidan är mjuk, fylld med små kulor och formar sig efter användarens knän. Den hårda översidan som fungerar som bordsyta finns i två utföranden. En i ett läderliknande PVC-mtrl som är lätt att hålla rent och en i ett mjukt mtrl (Connect) där saker kan fästas med kardborrband. ....Läs mer om de olika varianterna
QuickTalker 1 och S art.nr:  8026-01, 8026-02
Enkla samtalsapparater  

QuickTalker 1 och QuickTalker S är enkla samtalsapparater som är mycket lätta att aktivera. Det krävs inte något tryck, bara en touch.
QuickTalker 1 har 30 sekunders inspelningstid som kan användas för ett meddelande.
QuickTalker S har 30 sekunders inspelningstid som kan delas upp i flera fraser. Både QuickTalker 1 och S har bra och tydligt ljud ....Läs mer

 Liten och smidig joystick art.nr:  6343-25
 Slimline Joystick från Pretorian  
Nya Slimline Joystick från Pretorian är en liten joystick som är perfekt för användare med små händer. Slimline som har både låg höjd och liten yta kan lätt användas av unga användare under långa perioder utan att trötta ut användaren.

Klicka här för att läsa mer om egenskaperna hos nya Slimline Joystick.

 Mind Express v 4.3.3.1528 art.nr:  
 Ny version av Mind Express 2017-09-27  

Gratis uppdatering av Mind Express version 4.0 eller nyare. Bland de nya funktionerna kan nämnas uppläsning av meddelande med markering, möjlighet till förstoring av objekt utanför MindExpress aktiva fönster, ny stil "Folder" (mapp), Internetläsaren i MindExpress är helt omarbetad.
Besök http://www.mindexpress.be/updates.php för att läsa om alla nyheter och ändringar i MindExpress (på engelska).

Enklaste sättet att uppdatera är att i MindExpress gå till menyn Hjälp>Leta efter uppdateringar.

Saknas internetanslutning i datorn med MindExpress kan uppdateringen laddas ner med annan dator från http://www.jabblasoft.com/files/me4/me4_setup.exe.

 Extra lättryckt GoTalk art.nr:  8020-110
 GoTalk 9+ Lite Touch  

Nya GoTalk 9+ Lite Touch har extra känsliga tryckytor, kräver endast en femtedel av trycket jämfört med tidigare modeller.
Övriga egenskaper är lika som hos den klassiska GoTalk 9+.

Klicka här för att läsa mer om nya GoTalk 9+ Lite Touch.

Telefon: 08-7682500
Fax: 08-7924949
Adress: Enhagsvägen 18
Postadress: 187 40 TÄBY
e-mail: info@rehabcenter.se

Tillbaka till startsidan